Col·lectius a l'Ateneu

Durant la seva vida, l'Ateneu Popular La Sèquia a acollit les propostes de diferents col·lectius compromesos socialment amb la ciutat. Tots ells es troben a l'assemblea de l'Ateneu, teixint llaços per la construcció d'alternatives al capitalisme i al sistema hegemònic. Avui dia en som 8:PAHC BAGES (Plataforma d'Afectades per la Hipoteca i el Capitalisme): Organització d'empoderament col·lectiu que porta la tasca de les PAH al Bages i lluita contra el Capitalisme. 
http://www.facebook.com/pahc.bages


Ecoxarxa del Bages - A bona hora:
Comunitat d'intercanvi de béns i serveis en
moneda social i local, la hora.
La Guixa: Cooperativa de consum ecològic en defensa de l'agro-ecologia i el consum responsable i de proximitat
Arran: Assemblea de joves que treballen per difondre el pensament
crític entre el jovent manresà per tal de denunciar les injustícies del sistema capitalista, l'opressió del patriarcat i defensar la independència dels Països Catalans.
 http://www.facebook.com/arran.manresa
Manrússia Van del Pal: Colla Bastonera autogestionada. 
http://www.facebook.com/manrussia.vandelpal

Acció Lila: Col·lectiu feminista de dones que treballen individual i col·lectivament per prendre consciència de les opressions que patim per culpa del sistema patriarcal i capitalista, i alhora lluitar per desfer-nos-en.
http://acciolila.blogspot.com.es/

Alternativa Cultural: Entitat juvenil que es proposa fer més propera la cultura popular catalana als joves participant a correfocs i cercaviles amb una guita, diables, gegants, una batucada i altres espectacles. http://alternativa-cultural.org/SEPC Manresa: Sindicat d'estudiants que treballa per a la autoorganització, formació i defensa dels drets com a estudiants i persones als Països Catalans. http://www.facebook.com/sepcmanresaEntre totes fem l'Ateneu Popular La Sèquia!Cap comentari:

Publica un comentari