dijous, 7 de novembre de 2013

Grups de conversa: català, anglès, italià i basc


Amb la voluntat de seguir dotant de contingut l’espai de l’Ateneu Popular la Sèquia, hem preparat una nova activitat, els grup de conversa per a practicar i millorar llengües. D’entrada, hem preparat 4 grups: català, anglès, italià i basc, però és possible, si hi ha interès i ganes de treballar-hi, que properament s’iniciïn grups de d’altres llengües o nivells.

El grup de conversa de català està orientat a persones que ja entenen la llengua i volen millorar-ne la parla; no és un grup per a principiants, sinó per a gent amb un cert coneixement del català.

Pel que fa a la resta de llengües, caldrà adaptar els grups a les necessitats i nivells dels usuaris. En tots els casos, una persona s’encarregarà de gestionar els grups i de donar-los contingut, sempre de la mà dels usuaris, que han de ser els que donin sentit i dinamisme als grups.

Si esteu interessats en participar als grups de conversa, la setmana vinent es faran les sessions informatives de les quatre llengües, amb aquests horaris:


  • Grup de conversa de basc: Dimarts 12 de novembre, 19:00h
  • Grup de conversa de català: Dimecres 13 de novembre, 19:00h
  • Grup de conversa d'anglès: Dimecres 13 de novembre, 19:00h
  • Grup de conversa d'italià: Dimecres 13 de novembre, 21:30h


Totes les sessions es faran a l’Ateneu, en sales diferents segons la llengua. Si teniu dubtes, preguntes o suggeriments, podeu enviar un correu a l’adreça grupsdeconversa.ateneu@gmail.com. També agrairíem que, si teniu intenció d'assistir a les sessions informatives, envieu un correu a la mateixa adreça, i així tindrem una idea de la gent que començarà i podrem gestionar millor les sessions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada