dimarts, 15 de gener de 2013

Un mes i mig de nou Ateneu i molt projecte per endavant!

Manresanes, bagencs i d'altres simpatitzants del nostre somni fet realitat,

Ja fa un mes i mig que vem inaugurar el nou Ateneu La Sèquia Manresa. Durant aquestes sis setmanes hem viscut una activitat frenètica, hem rebut recolzament d'infinitat de persones, i estem a punt d'engegar un munt de projectes que, sense vosaltres no serien possibles. Per això, us volem fer cinc cèntims del que podreu gaudir properament al nostre espai, i també de com podeu participar-hi, que l'Ateneu és de TOTES i està a les nostres mans fer créixer el projecte!

-Les Tardes de Hip hop, des d'on s'aniran programant projeccions de pel·lícules i documentals, a més de tallers de temàtiques hiphoperes. Per exemple, dijous 24 de Gener, taller i exhibició de Break-Dance.

-Unes quantes escaladores s'estan començant a moure per a crear un Rocòdrom a la sala més gran del nostre nou edifici, i amb vistes a Montserrat!

-Una Biblioteca, amb sala d'estudi i llibres amb opció de préstec, catalogats en una base informàtica. Necessitem llibres i gent motivada per a la creació.

-Un grup de treball d'Art i Cultura, per a decorar l'espai i organitzar Exposicions d'Art Artistes, ja ho sabeu!

-Una Sala polivalent dedicada a Gimnàs, Ball, Circ i Teatre Necessitem persones motivades per habilitar aquest espai, així com interessades en organitzar-hi classes o tallers.

-Sala destinada a Jocs. De moment tenim futbolí i uns quants jocs de taula, en breus una diana electrònica, i estem buscant una taula de Ping-Pong. Si teniu jocs que no feu servir, porteu-los a l'Ateneu!

-El Debat mensual a l'Ateneu, on un cop al més disposarem d'un espai on parlar en profunditat sobre temes que afecten a les nostres vides socials i polítiques, on habitualment gaudirem de la presència de convidats especials Si teniu propostes interessants, feu-nos-les saber!

-Creació d'un espai per a Compartir Coneixements, on estudiants i investigadores exposaran la seva feina. Al febrer comencem amb la Història de l'Anarquisme, l'Art teràpia i la Salut Mental, i altres treballs de periodisme, migracions i cobertura de conflictes.

-Seguim organitzant Xerrades i Tallers ben diversos (al febrer en farem un dedicat al Photoshop), presentacions de llibres, sopars, concerts i oferint l'espai a col·lectius afins. Si teniu propostes d'activitats estarem encantades de conèixer-les, així que no dubteu a escriure'ns a ateneulasequia.programacio@gmail.com

-Seguim acollint les assemblees de la Pahc Bages tots els diumenges a les 19h, que entra a formar part dels col·lectius que formen l'Ateneu: Acció Lila Manresa, la Cooperativa de Consum la Guixa, Arran Manresa, Alternativa Cultural, Manrússia Van del Pal, el Sepc Secundària Manresa, l'Ecoxarxa del Bages i la PAHC Bages.

 
Si esteu motivades amb el projecte, veniu, participeu, compartir-lo, ajudeu-nos a ser més visibles del que som! I si creus que pots aportar el teu granet de sorra contacta amb: ateneulasequia@gmail.com o escriu-nos al nostre perfil de facebook http://www.facebook.com/ateneulasequia.manresa i twitter @ateneulasequia Seguim i seguirem construïnt ALTERNATIVES AL CAPITALISME!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada