dijous, 6 de desembre de 2012

Més d'un centenar de persones a l'inauguració del nou Ateneu Sèquia

Més d’un centenar de persones van participar a la inauguració del nou Ateneu La Sèquia de Manresa el passat dissabte 1 de desembre. Una  jornada repleta d'activitats en què també es va celebrar el tercer aniversari del projecte.


Ens hi vam posar a les 10h del matí amb les danses tradicionals i els ritmes africans amb Folk-li tu i tot seguit amb la presentació del projecte i la xerrada "L’aigua és vida" a càrrec de la Plataforma Aigua és Vida. Al migdia,  degustació de la paella vegetariana de guixes i concert de sobretaula amb “Pere de les Cabres” i l'actuació Bastonera de Manrússia Van del Pal. A la tarda la presentació de la PAHC (Plataforma d’Afectades per la Hipoteca i la Crisi) al Bages i xerrada de la PAHC de Sabadell a càrrec de Pau Llonch. I per tancar la jornada la Mostra de cultura popular a càrrec d’Alternativa Cultural i l'actuació de S'temple Bar.

Tot i la inauguració encara queda molta feina per fer per acabar d'adequar l'espai. Així que seguirem convocant jornades de treball i us convidem a totes a seguir participant-hi! 

La inauguració als mitjans 
Setmanari La Directa 
Manresa Info 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada