dimarts, 20 de novembre de 2012

Una última empenta per inaugurar l'Ateneu de dalt!

Com moltes ja sabeu el projecte de l’Ateneu La Sèquia comença al setembre del 2009 amb la ocupació de la casa Llisach al carrer Alfons XII. Durant aproximadament dos anys li donem vida a aquest espai omplint-lo d’activitats de tot tipus i obrint-ne les portes cada tarda. Al setembre del 2011 es celebra el judici que dicta sentència  i mana desallotjar l’espai. És llavors quan des de l’assemblea de l’Ateneu decidim buscar un nou espai que pugui seguir donant vida a Manresa quan ens desallotgin. Així doncs al gener del  2012 ocupem un nou espai situat entre el carrers Sant Miquel, Na Bastardes, Amigant i la baixada dels jueus.

Comencem a treballar-hi però l’edifici és immens i requereix de molta feina abans de poder-ne obrir les portes. Durant molts dies i moltes hores totes nosaltres hem treballat plegades en les obres d’aquest. Picant parets, pintant portes, netejant terres, construint barres, podant arbres... feines de tot tipus per adequar l’espai i deixar-lo el més bonic possible.

I ara... necessitem una ultima empenta en aquesta recta final!

La nostra intenció és poder inaugurar-lo el dissabte dia 1 de desembre fent-lo coincidir amb el tercer aniversari de l’Ateneu. És per això que hem organitzat una jornada de treball oberta aquest cap de setmana vinent. Hi ha feina per totes i només demanem que vingueu animades a posar un granet de sorra i a embrutar-vos les mans durant unes hores. A més a més la nostra intenció és construir aquest projecte plegades i que sigui un espai obert on realitzar-hi infinites activitats socioculturals i reivindicatives. I us ben assegurem que treballant-hi acabes estimant-te cada paret i cada racó!

L’horari de la jornada és:
-          Dissabte 24 de 10 a 14h + dinar de carmanyola + seguim de 16 a 20h
-          Diumenge 25 de 10 a 14h

Les portes de la baixada dels jueus estaran obertes de bat a bat perquè vingueu quan us vagi millor.
Això és tot! mans, il·lusió i construcció!                                                                                               

Ah, porteu eines si en teniu!

L’ateneu és de totes i per totes! Un últim esforç i ja ho tenim!

Fins dissabte!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada