dimarts, 6 de novembre de 2012

Seguim tranformant Manresa - Construïm un nou Ateneu

Des de fa gairebé un any, l'Ateneu Popular La Sèquia vam ocupar un nou espai a Manresa amb la intenció de continuar duent a terme nostres activitats fruit de l'imminent desallotjament de l'espai que utilitzàvem fins al moment.

Aquest, no es va produir i ens hem trobat amb 2 espais amb els que treballar.

Al final, decidim posar els esforços en adaptar el nou espai alliberat al centre de Manresa, vista la potencialitat que ens dóna aquest darrer. Així, l'espai d'oci obert al públic al carrer Alfons XII el mantenim tancat i posem totes les energies a obrir el nou Ateneu.

Des de fa uns mesos hem començat a adaptar-lo i transformar-lo segons les nostres necessitats, procés en el que estem immerses actualment. Tot i així, els col·lectius que formem part de l'Ateneu La Sèquia seguim mantenint la nostre activitat.

Considerem que l'Ateneu estem en un període de letargia i metamorfosis. Quan estiguem a punt, obrirem les portes de nou amb noves ganes i preparades per acollir nous projectes.

En el procés de construcció del nou Ateneu, totes les mans són necessaries, així que convidem a col·lectius i persones interessades a conèixe'l a posar-se en contacte amb nosaltres.

ateneulasequia@gmail.com


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada